ons kantoor is gesloten van 28 juli tot 21 augustus vanwege vakantie

samen naar een duurzame oplossing

Individuele begeleiding

Een scheiding is een life event. Vaak weten mensen jaren later nog hoe het voelde toen de scheidingsmelding gebracht werd, hoe de emoties de overhand namen en hoe soms in alle haast afspraken zijn gemaakt om “er maar vanaf te zijn”. Geregeld hoor je jaren later dan ook: had ik het maar anders gedaan of had ik maar iemand gehad die mij in dit proces begeleid had,  me een spiegel had voorgehouden, kritisch naar mijn handelen had gekeken en/of met mij gekeken had naar de gemaakte afspraken. 

Emoties en juridische vraagstukken

Als scheidingsadvocaat en mediator weet ik precies wat u door maakt en kan ik juridische vraagstukken uitleggen indien nodig maar ook de emoties plaatsen of het handelen van een van beide partijen en/of diens advocaat. 

Sparringpartner en
luisterend oor

Heb jij behoefte aan een sparringpartner? Een luisterend oor en/of iemand die jou van advies kan voorzien, niet alleen op juridisch vlak maar zeker ook op emotioneel vlak? Neem dan contact met mij op. 

Eerste kennismaking

Een begeleidingstraject kan op verschillende manieren worden vorm gegeven. Wekelijks een uurtje sparren tijdens het scheidingstraject of alleen wanneer nodig (eenmalig of meermaals), alles is mogelijk. Een eerste kennismaking is altijd vrijblijvend.