ons kantoor is gesloten van 28 juli tot 21 augustus vanwege vakantie

Druk op die pauze knop!

Scheiden of blijven middels de Kernaanpak

Zo gaat het niet langer! De koek is op. De liefde is weg. Je hebt alles gegeven en kan niet meer. Maar toch knaagt het… Je wil de ander geen pijn doen. Je houdt nog wel van hem/haar. En hoe zit het met jullie kinderen? Je hoofd loopt over. Wat nu? Scheiden of blijven? Nee…

PAUZE!

Voor de komende 6 tot 8 weken zetten jullie alles even op pauze. Jullie hebben het niet over een scheiding en jullie hebben het ook niet over het redden van de relatie.

PAUZE!

Eventuelle romances of affaires?

PAUZE!

Eerst rust. Als de emoties zo hoog zitten kunnen er geen grote beslissingen genomen worden en laten we eerlijk zijn de keuze om te scheiden of blijven is waarschijnlijk de grootste keuze die je ooit in je leven zal moeten maken. Dus neem even de tijd en doe een stapje terug. 

PAUZE!

In het kortdurende scheiden of blijven traject van 6 – 8 weken gaan jullie kijken naar jezelf en jullie relatie. Jullie wensen, jullie zorgen, jullie verlangens. Samen gaan we patronen en dynamieken die tussen jullie zijn ontstaan blootleggen en vervolgens gaan jullie hiermee aan de slag. Want het is net als met roken, je weet dat het slecht is, maar stoppen doe je niet zo maar even. Soms wel, tijdelijk. Maar m écht blijvend te stoppen is verandering van binnenuit nodig en zo is het ook met jullie relatie. Zoals het nu gaat, gaat het niet langer, het moet anders, maar hoe dat dan moet en wat dat anders dan is, blijft vaak de vraag. Bij mij niet. In 6 tot maximaal 8 weken begeleid ik jullie om tot een gezamenlijke beslissing te komen waar jij en je partner achter staan!

Dus, druk op die pauze knop!

Gun jezelf, je partner en je kinderen die pauze. Want wat is nou 6 weken op een heel leven? De kernaanpak bestaat uit individuele en gezamenlijke sessies en wordt op maat gemaakt passend bij wat er voor jullie nodig is. Wacht niet langer en maak nu die eerste stap en plan een toekomstgesprek in om meer te weten te komen over het blijven of scheiden traject!

lopend

En hoe gaan we verder na die 6-8 weken?

Ik beloof jullie dat op het moment van de beslissing jullie al veranderingen hebben gemerkt in het onderlinge contact. Tijdens het scheiden of blijven traject worden al grote stappen gezet. Middels de kernaanpak wordt immers de kern van het probleem aangepakt, niet alleen het gedrag.

Besluiten jullie samen verder te gaan dan kijken we op het moment van de beslissing of jullie samen genoeg tools hebben gekregen om samen door te gaan, of ik jullie verder kan begeleiden en op wat voor een manier, danwel dat ik jullie doorverwijs naar een relatiecoach of therapeut.  Net wat jullie op dat moment nodig hebben.

Besluiten jullie te gaan scheiden dan begeleid ik jullie bij de gehele scheiding van a tot z. Ik leer jullie de transitie maken van liefdespartners naar partners in ouderschap, begeleid jullie bij het opstellen van een ouderschapsplan dat volledig aan jullie wensen voldoet en zorg dat jullie financiële afspraken volledig op maat fiscaal en juridisch correct zijn.

Maak een afpraak!

Wacht niet langer, stop met piekeren en zet nu die eerste stap bepalend voor jullie toekomst. Want één ding is duidelijk, als je tot hier gelezen hebt, dan gaat het zo niet langer. Je wil anders, dus zet die stap. Het kan er alleen maar beter van worden. 

Maak een afspraak als je meer wil weten over het scheiden of blijven traject!